• Samarbetspartner

    Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med både våra kunder och våra leverantörer. Genom öppenhet, tillförlitlighet och engagemang strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa en positiv inverkan på den globala sjömatshanteringen.

  • Kvalitet

    Vår långvariga erfarenhet och nära samarbete med noggrant utvalda leverantörer garanterar inte bara att våra produkter är av högsta kvalitet, utan också att de uppfyller stränga krav på hållbarhet och ansvarsfullt fiske

  • Leverans

    Vår transportör är specialiserad på samordnade flöden av kylda leveranser vilket garanterar en obruten kylkedja från lager till lager eller lager till dörr.

Vi på Fisktorget är passionerade för att leverera det bästa inom färsk och djupfryst fisk & skaldjur till våra kunder i Sverige. Med en stark förankring i vår svenska kultur, där mat och gemenskap står i centrum, strävar vi efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet till våra kunder runt om i landet.

Grundat av en grupp entusiastiska individer med en gemensam kärlek för havets läckerheter, har Fisktorget snabbt etablerat sig som en pålitlig leverantör av importerad fisk och skaldjur från alla hörn av världen.

Vår långvariga erfarenhet inom livs- och läkemedelsindustrin och nära samarbete med noggrant utvalda leverantörer garanterar inte bara att våra produkter är av högsta kvalitet, utan också att de uppfyller strikta krav på hållbarhet och ansvarsfullt fiske.

Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med både våra kunder och våra leverantörer. Genom öppenhet, tillförlitlighet och engagemang strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar och skapa en positiv inverkan på den globala fisk & skaldjurshanteringen.

Tack för att du valt att besöka Fisktorget.se och vårt utbud av förstklassig fisk och skaldjur. Vi ser fram emot att fortsätta att vara din föredragna partner när det gäller att tillfredsställa din aptit för de bästa havsdelikatesserna.

Varmt välkommen till Fisktorget!